Ensto Workpoint PDF Ispis E-mail

Modularno Ensto Workpoint rješenje pristaje u bilo koji tip ureda, a potpuna usklađenost sa EnstoNet sustavom podiže efikasnost na novu razinu.

U usporedbi sa uobičajenim metodama, Ensto Workpoint je u zasebnom razredu radi izuzetne brzine i fleksibilnosti u postavljanju. Modularni Ensto Workpoint  stupovi sa utičnicama, kratki stupovi i kutije sa utičnicama pristaju u bilo koji tip ureda i potpuno su usklađeni sa EnstoNet sustavom, što podiže efikasnost na potpuno novu razinu.

Ensto WorkpointVelik izbor stupova sa utičnicama
Pronađite svoje idealno rješenje u velikom izboru koji sadrži preko 50 modela tvornički napravljenih jednostranih i dvostranih aluminijskih stupova sa utičnicama. Možete odabrati između dvije boje – bijele (RAL9010) i aluminij. Niti jedan material ne sadrži halogen. Stupovi sa utičnicama su postavljeni na čvrste bazne ploče i lako ih je pomicati u skladu sa potrebama.  

Kratki stupovi sa utičnicama
Kratki stupovi sa utičnicama su prikladni za prostore gdje ne smiju dolaziti do izražaja. Kratke aluminijske stupove sa utičnicama možete sakriti ispod radnih stolova i stolova za sastanke. Stup sadrži i električne i podatkovne utičnice. Dolaze u dvije veličine, 630 mm i još manjoj 360 mm.

Kutije sa utičnicama
Ensto kutije sa uričnicama su lagan i nimalo skup način za distribuciju električne energije u uredskim prostorima. Kutija sa utičnicama je pričvršćena na stol i drži kablove urednima, a može se spojiti izravno na EnstoNet instalacijski sustav. Izbor Ensto kutija s utičnicama sadrži kutije koje sadrže samo električne utičnice, kao i kutije sa električnim i podatkovnim utičnicama. Sve su kutije napravljene od aluminija ili PVC-a.

Više možete pročitati na www.ensto.com