Ekološka rasvjeta i prilagodljive napajajuće mreže PDF Ispis E-mail

Ensto rasvjeta

Skandia, kao jedini zastupnik na našem tržištu, nudi Ensto svjetlosna rješenja za sve vrste objekata, od stanova i poslovnih prostora do komercijalnih i javnih objekata. Naš izbor sadrži sve to – od jedno-komponentnog do sveobuhvatnog svjetlosnog sistema.

 

Iz tog je razloga Ensto vodeći dobavljač rasvjetnih sustava sa senzorom pokreta. Skandia omogućuje svojim kupcima svjetlosna rješenja za uštedu energije. Po pitanju novca, to znači  Vaš mnogo manji račun za električnu energiju. Moguće je uštediti i do 60 %, što je pozamašan iznos uštede na koji se možete odlučiti.

EnstoNet instalacijski sustav


Korisnici ili čak svrha upotrebe nekog prostora se mogu promijeniti više puta tijekom nekoliko desetljeća koja sačinjavaju vijek trajanja nekog objekta. Čak i najmanje izmjene u radnom prostoru iziskuju prerade u napajajućoj mreži. EnstoNet instalacijski sustavi pružaju najlakše, najjeftinije i najbrže načine za prilagodbu, proširenje ili ponovo postavljanje postojeće mreže. Budući da te prerade ne stvaraju dodatni otpadni materijal, objekt na kojem se radi podržava ideju o ekološkom životnom ciklusu.